Thursday, March 04, 2010

Bubble

Aris & Mirul in action........


Mak Teh beli mende alah ni dah berkurun. Main je tak lagik. Mirul duk ngangkut ke puchong, puchong nak ngangkut balik selayang dah lupe. Yg terlebih excited nak men mende alah ni makcik korang le benor nyer. Dulu time kekecik beli yg bape sen tu punyer. Lepas dah abih, buat air sabun. Pun jadik buble jugek. Kreatif makcik korang ye. Rege buble ni pada tahap yg reasonable. Ade yang mahai, tapi wat mende beli mahai2 sedangkan pakai air sabun pun bole jadik. Hehehehe......Buble ni ade tiga kaler, which kalau men campur2 kaler jadik la kaler lain. Berhiya2 la mak teh ko nih men campur2 tapi tak bape nampak hasilnye. Cisss kecewa disitu. Lantak ler, janji kuar buble. Yang pasti, mereka yg over main adalah....makcik2 mereka termasuk umie bebudak nih. Hahahah kantoi...

* nak tgk gmbr lagik...sila click2 pada gmbr diatas

6 comments:

@xiM said...

kiutnya bebudak nih.tenang hati menengok nya.dah la hati tak berapa senang tengok bebudak ni rasa damai sikit.hehe

*thanks for reading my blog!:)

lia said...

macik2 nye mmg sntiasa over dlm ape jua...ahahaha...

oniey said...

tul ar lia...makcik2nyer sentiasa suka mengover kn dri dr ank2 buah nye...hehehhehe

nadja said...

heheheh akum .. best kan kalau nak di ingatkan masa kecik2 dulu men benda alah sabun nih asyik kena marah jer... heheh

Anoy said...

@xim ~ natural therapy ;)

*thanks to u too!

lia & oniey ~ harus dan kire wajibalghunnah.

nadja ~ hye nadja, dr fren list k.lin yek. seboleh2nyer nak bg budak2 ni rasa ape kite dah main dulu. sikit..sikit...atau lebih tepat dulu tak puas main pun, ni la time balas dendam. hehehe

Zana S said...

kurus aku tiuo ngan aris. :p