Sunday, May 04, 2008

Sunday...

Spend my weekend di jalanan...tak jauh mane pun. Ke Sunway Pyramid je. Nak pi tmpt baru siap. Hehe...baru ker...No plan tuk tgk wayang pasal dah tgk iron man aritu dah. Sambil2 window shopping tu beli skali donut Jco. Nak merasa plak yg nih pasal selalu beli big apple je. No komen pasal ai mmg tak mkn pun huahaha...sume2 tu masuk tekak kak lat jer.

Arini lunch yg dah agak2 lewat dkt Tarbush...been introduce by him. Take a look, ape yg dah dilantakkan tghari td....kenyg smp mlm nih...takyah dinner dah.

* restaurant deco

* tara..........

* our food aka main course...nasi beriyani chicken & grill........chicken....

* food portion ni ikut standard org arab. Satu plate mmg byk. Bole share2 je. Itupun kalu nak la, otherwise bole melantak ikut tahap kelaparan masing...sume licin tadi, tinggal roti je bwk balik. byk betul dibagi roti tu. walaupun mahai...puas ati la beb.

* his new appearance ~ gonjeng head......
* while he busy dok godek2 kerusi urut tu punyer function, i snap a few pic of him. Nampak cam org jahat jer hahahaha

9 comments:

hacienda said...

sedapnye makanan!!!!.. jgnla ckp nmpk cm jahat,macho pe..hehehe..

Anoy said...

ieda ~ huahahaa..tuan punyer badan pun ckp gitu jgk and he dont even borther pun. definately i prefer his new looked. ganas seyyyy hahaha

hacienda said...

weh ko ni..actually aku pn suke laki ganas2 nih..last time my KA also botak like that..mhuahaha(gelak jahat)..skrg dh ubah skt imej,ade rambut sket...ape2 style pn aku suke..hehehe

Elyn said...

wei apa yg ko dh buat ngan abe don nih...... dh x encem dh hahahhaah

Anoy said...

ieda ~ ape2 style pun aku tak kisah asalkan kemas je. hehehe
kak elin ~ huaahahaha...hahahahahha

shaliza said...

wah don ke tu...pasai apa botak skrg? korang ni bl lg oiiii????

Anoy said...

siti ~ tu namanyer..tukar style jab...kejab je tu pun. rambut lelaki cepat tumbuh kan. wehhhh sabar la luuuuuuu hehehee

cmba said...

GANASSS...GANASSS...GANASSS...

Anoy said...

cmba ~ wehhh ko nih...cukup sekali je GANASS nyer...:P