Saturday, May 03, 2008

Cuti2 Mesia

Kasi letak gmbr je la dulu yek. Agak2 fotopages dah ok baru bole upload byk2. Hehehehe..Oniey...ni aku nak kasi ko terbakar sikit2 je dulu. Eh...haaaa shima....ko pun bole nak berkongsi rasa dgn oniey. Huahahaha...Huahahahaaaaaaah (gelak jahat giler ni wehhhh)


* 2 model aku yg sgt setia........

* oniey....agak2 igt lagik tak food dlm gmbr nih

* signature yg sgt senang tuk dikenali

*posing lagik nih...

* sblom korang ty mane pi muka aku..meh la aku tepek sekeping....sekeping aje bole. Lelain nak kene tunggu dlm fotopages okeh!

9 comments:

lia said...

waaa...baru bape keping nih...tangkap gambor smpai 500 shots..penat posing wei...cpat skit buat fp..hehe

Elyn said...

dlm 500 kpg... 1 je pic ko??? hahahhahha wei lenkali ko bwk tripod laaaa

Anoy said...

lia ~ hakhakhak..sabar la kak oiii. Semangat aku dah ader aritu skali FP lak ader prob. Kene tgg mood aku mari lagi skali la.
kak elin ~ satu je yg raso nak dipublishkan....kite ader natural tripod la kak lin. tak yah hangkut tripod berat2 tu lagik.

shaliza said...

ooo cuti2 mesia...patut la tak hapdet....cun la lia skrg...

june johar said...

em sggh rugi pd mereka yg x join...hikhikhik!!!!!!!!

Anoy said...

siti ~ bz dgn work pun iye jgk. lepaih ni nak continue cuti2 mesia lagik..syoknyerrr dok perabih duit jer hahahaha. lia mmg maintain aje...cayola ckp den ni
jue ~ sib baik ko ikut jgk kak...kalu tak....

Jaja said...

Salam... lawa la pics ko amik. Makin berkembang nampak nye bakat photographer ko. Aku suka pic yg lia ngan juju below pic burger tu. Mata aku nampak cam ko dpt capture moment depa tgh happy.. paham2 je la! heheh

Anoy said...
This comment has been removed by the author.
Anoy said...

jaja ~ senyap je ko nih! pepun..thanks for ur gud comment. aku ngah try, practice, asah bakat sume2 la jgk. blum nak berkembang sgt. pening pala jgk aku nak blaja setting nih. pasal ni pun hobi je kdg2 ikut mood jgk. kalu mood rajin abih sume bende jd subject. part art tu aku kureng lagik. sgt2 kurang. anyway...gmbr tu pun catch my eyes at 1st. clap2...spontaneous action. walaupun sume gmbr pakai kiraan. kdg2 kene repeat kire (kes aku tak siap setting lagik..hahahah)byk jgk yg fault la jaja. i'll keep practice lepaih nih. lia ngan jue kene jadi model tetap tak berbyr aku la...huahahahaha