Friday, May 02, 2008

Aris...A week later

Lepas aje aris discharge hospital, amirul plak dpt simptom sakit2 mcm adiknyer. Used to apply the same treatment like his adik la of course. Tapi abang mirul ni lain sket pek'el nyer. Nasi kureng sket nak jalan. He is more to mee bagai2. Haiiii mirullll makin kurus mak teh tgk tau! Lepas mirul dah 2thn ni arap2 mau la die makan byk2. Plus....mirul dah mula pandai cakap nye. His birthday is just around the corner la. 2 laps more then . Hehehehe. Progress of adik aris can be review in previous entry......just to share a few pic as prove to it. Taraaaaaaa


* pipi dah mula chubby balikkkkkk



* sonok jgk melayan budak kecik nih...tp barula tau, penat nyer la nak membela walaupun mak teh tolong tgk kejab2 je :d

2 comments:

hacienda said...

rotavirus??..ngak tau deh..tp anak suzi pn pnah admit sepital,kena cucuk sane cucuk sini,sian sgt aku tgk..tp skrg dh ok,trus tkr nursery..bahaye la baby skrg terdedah dgn mcm2 kan?takut..tp aris dh tembam smula n siht..alhamdulillah

Anoy said...

ieda ~ aku pun tak particular sgt dgn sakit budak2 nih. tp kalu nak tau detail bole google je.