Tuesday, March 17, 2009

Refreshment

Apesal laaa 2-3 menjak ni penyakit mengantuk yg sgt tidak terkawal?? aduyaiii. Membantutkan segala kerja betul. Tdo lewat tak jugek. Cam biasa je. Ari sabtu tgh mengadap lecture bole take a nap 10 minit. Hahahah terima kasih kepada lecturer yg buat tayangan video selama 45 minit. Hehe...Ari ahad...lagi tak bole blah. Terguap2 ngadap lecturer. Byk kali minum air, makan sume dah. Pun ngantuk lagik. Payah tul...kalau keadaan mcm tu...ilmu pun payah nak masuk. Arini dkt opis lagi kronik...nak plak baru pas mkn nasik lemak. Tu diaaa mata cam nak letak batang mancis je. Ya ampunnnn..skrg ni pun rasa terawang-awangan. Masalah betul. Keje ader...tp tuk mengurangkan rasa mengantuk yg menggila...buat la keje lain dulu yg agak2 disukai. Hasil seperti dibwh ni la.

*gmbr pengantin tak byk pun. Yg byk gmbr pemenuh majlis je...hehehe nnt akan diupload. bukan sume la tp.



4 comments:

lia said...

smoga ju berbahagia ke akhir hayat..amin..cantik kawan aku di hari kawin die..cam artis..tp hari2 biasa pn cantek gak..hehe..baik x aku ju..puji2 ko..keke

haaa..aku da copy paste balik comment ni..kalo salah gak..tktau la den...chowww

Anoy said...

betul dah nih :-p

june johar said...

sib baik puji cantek...hehehehe...thanx ek...korangla kwn2 donia akhirat...

Anoy said...

eh..aku amik gmbr ko cantik tanak puji gak ke???