Tuesday, March 24, 2009

3 months old

Arini genap bulan ke-3 WSD203 berada di atas jalan. Dah jauh pun berjalan. Port Dickson dah smp....kuala kangsar pun dah sampai. Mileage pun dah byk. Ujung bulan ni bole doh anto pi 2nd service. 1st service aritu tak smp sebulan pakai pun. Sehari 2 dapat terus bwk lenjan KL~Bangi non stop. Betapa kehadirannya amat diperlukan dikala ini. Hehehe. Tak la penin kepala eden ni ha nak manage time bile nak kehulu ke hilir lagik dah. Investment tuk WSD 203 pun bole tahan jugek. Tgg smp tahun depan. Bole makeup smp ke body kit...wahhhh terlebih sudah. Berangan2 dah ni nak tambah itu ini nak tukar itu ini. Tengok kan aje la. Jadik ke idok ni. Teman pun tak sure. Kene revise balik kewangan semasa dan terkini. Hopefully by next year WSD 203 dah looks alike vios/city...ahaksssss. Berangan tak sudaaaa. Harap maaf...hikssss.

4 comments:

cmba said...

aku doakan financial ko "baikkkkk punyer"..so that buleh merealisasikan impian ko...kalau WSD203 nk berwajah Vios/City..my NAN4413 pun nk berwajah Jazz..huhuhu..mmg terlebih sudah..ahaks!

Elyn said...

bile la nk dpt naik WSD203 ni!!!! berangan je la akak huhuhu

lat'z said...

huhuuuu.............
thn depan ek...
tapi list dah cicah lantai dah nie...
buleh ka???????

Anoy said...

cmba ~ aminnnnnnnnnnnn pjg nih smp saf terakhir skali. hehehe
kak lin ~ aritu wsd 203 parking damas pe..
latz ~ aku mtk ko tanggung skali. ape shusah...kan mirul kan...