Tuesday, September 14, 2010

Gambar Raya

Gambar raya ini taun.....complete set. Sume ade. Time2 tgh sibuk snap sana sini...flash pulak minta tukar bateri. Haitttt...

Gambar diambil waktu pagi dan petang. Pagi tu yg ado berempat je la. Dah petang baru ramai pulak. Anak buah sekrang cume ade 4 org je. 2 lelaki 2 perempuan. Sib baik belum ramai, kalau tak rabak la poket mak teh oiiiii hahahahaha.

Si kecik2 yg bertiga dkt depan pandai sungguh mengambik gmbr. Sengih korang tetiga yeh. Yg si kecik berdukung tak tau apekah itu posing lagik.

Timer camera ni aku set 5 saat je pulak. Jenuh la aku berlari mcm nak marathon. Hahaha salah sendiri jgk. Maleh nak tukar jadik 10 saat. Nak cek dkt belah mana tmpt nak tukar memerlukan kesabaran mental dan fizikal yg tinggi. Hahaha poyo je. Kalau dah malas tu malas la jgkkkk. Larik2 pun muka mak teh bole maintain lagik.

Gambar gedik2 pun ade. Almaklumlah...sepupu2 ku ramai yg perempuan, dah tu gile bergambar pulak. Fantang tala sume serbu. Itu nnt upload dkt fotopages/facebook lah. Kene la tungguuuuu

Photobucket

Photobucket

4 comments:

Elyn said...

alamak lat kantoi lengan baju bersinsing (betui ke eja?)

kalau tak dh bule frame besaq2!!! hehehe

Anoy said...

maksud tersiratnyaaaa
'die cuci 2 pinggan je tp gaya mcm sental periuk skalik'
haa gitu lah.

Zana S said...

aku tgk melepak je lebih kak lat tuh.. :p

Anoy said...

itu kan rutin die tuh