Monday, May 11, 2009

Lawak!

Entry kak lat (dkt blog die) patut ade dibuat smbgan....tp tak sure la ade ke...atau mmg tanak adekan ke. Sebab...ader story yg cube di HIDE kan. Tp kak lat...meh aku reveal tuk tuntunan umum mirul & aris. Pepehal pun...tarik napas dulu...

entry kak lat MAKAN-MAKAN TUPAI-TUPAI
haa...sejurus selepas masing2 kekenyang tahap dewa..tak reti2 nak balik ke kan. ok kak nim dah byr. terus la melangkah ke pintu keluar dan menuju straight to kereta. bukak pintu kete..masing2 masuk amik tmpt masing2. aku pun setart la enjin...while mak pintu tak tutup lagi. ok la. bile dgr pintu dah tutup aku pun central lock...terus masuk gear. gerak sikit2 sambil mata tgk 1 group ni yg sakan posing dkt entrance restaurant tue. tiba-tiba........TOK TOK TOK...wahh aku pelik dan heran la...tp kete tu stop moving la. aku toleh ke belakang...larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ade umat sorang nih duk ketuk2 cermin blakang kete aku rupenyer tak masuk lagik. Kelam kabut aku benti, tukar gear balik tarik hand break...bukak pintu driver aku gelak cam nak mampusss wakakakhkakakh..huarghhhhuarghhkakakhkakh wakakakakaakakhuarghahhahahahharuunnn (sikit lagi nak terguling-guling) Eh kak lat ape ko buat kat luar...nak balik sendiri ke. kahkahkahkahkah...aku pk kan sume dah masuk kete. Sib baik ko tak kene tinggal kak lat....wakakakakakkakakaka...benti jab tarik napas...gelak cam tuttttttt je dah. tak bole blah tul kak lat nih..bole buat lawak pulak die. Kak lat dah buat muka ketat jer...mak pun tak ckp pape....senyap je mcm sume dah naik kete. padahal duduk sebelah-sebelah tue...hahahhahahaha. Haaa...tu la ko amik gmbr posing sorang2 lagik...tak ajak aku. itu la balasannyer hhahaharunnnnnn dah2...letih wooo gelak byk2 nih...astagfirullahallazimmmmmm
sekian melaporkan (hahahahahah)

4 comments:

Zana S said...

wuargh!!!! hahahaahah!
tulah oooooooo.... tak bawak dak tecik tuh. :p

Elyn said...

wakakakakkaa esok nk gelakkan cik lat lah!!!

lat'z said...

ekekelehhhhhhh... siot jer.....
huhhuuhuuuuu....

Anoy said...

wakakakakakakakahkahkahkahk