Thursday, May 21, 2009

KLCC Outing

To fullfill birthday boy punyer leisure time, umi die dah plan bwk gi jln2 klcc. abis sume terjebak. ok...aku mtk cuti last minute sib baik dpt, lat pun sama. Tapi ade sorang tu buat bohong sunat semata2 nak ikut berjalan. Hehee sapa tu agak2nye

Masuk Aquaria KLCC, birthday boy sgt la excited. Mulut nak bercakap je. Tp adik...hurm agaknyer time die tdo. Keje nak ngamuk je la. hahahaha klakar la ko ni dik. Tgk aje la gmbr2 nih. Cite lebey2...karang je la. Malas nak buat esei.

owh...amirul dah tak takut sama lilin yg menyala.
2 in 1 cake

golap gelita dlm nih...abih push higher iso dah nih
panas nyer umangaiii
skali salah entrance daaa

HEPPI BIRTHDAY MIRULLL!!!!!!!


5 comments:

Zana S said...

huhuhu....aris boring sbb dia tak lepas kaki. :p

Anoy said...

adik aris yg takmo jalan. nak dukung je. mak usu ko la jadik mangsa. die kan kuat lagi perkasa...hahahah

lat'z said...

ha'ah siap ada muscle tau tak yah gi gym... huhu

~nannoor said...

aku dah lama berangan nak bawak tasneem gi aquaria ni. abi dia lah liat benar nak bawak, katanya tasneem kecik lagi. ish geram aku!

Anoy said...

lat ~ aku kasik ko berangan kejab. satu ari je la tp
nannoor ~ kekadang kalau bdk kecik sgt pun die tidak mengerti...better ko bg tasneem besar sket. contoh nye bdk 2 org nih la. abg 3 thn excited....adik 1 1/2 year mengamuk je keje. lagi satu...fish segala kejadah ni favourite abg..adik tak tau ape die suke tah. suke makan tu konfem.