Tuesday, February 26, 2008

Mirul di MK@ Mont' Kiara

Amirul berjalan! Ari isnin lepas budak kecik ni ngan ummi die singgah opis mak teh. Kunun nak paw lunch la. Mak teh dah tapau nasik ler. Tp xpe suruh jgk ummi die bwk mirul dtg MK. Elok smp je budak ni dkt bwh, selesai nasi bungkus tue. Confirm la ni tak yah makan. Hehhehe. Turun2 je tgk mirul cam tercangak2 pandang org. Ape la mirul ni...Nak lalu dkt air pancut pun takut....aisey....bukan mirul ni pantang jumpe air ker. Tp dkt kolam ikan brani plak. Hahahah. Bwk si kecik ni gi marmalade. Mak teh pun tak penah try. Tp ummi die suke nak try kan, kasi yg pelik sket. Dkt MK ader kedai SR, Mamaks, itu kedai sandwich ape nama tah, pastu kopitiam

(tak shedap), starbuck, bla..bla..bla. Kedai mak teh bwk ni ader section tuk budak2. Kalau boring2 bole lepaskan je budak2 ni main dkt section tue. Tp mirul ni ummi die tak kasi lepas. Kene la duduk dkt kerusi die. Huahhahaah, mak teh siap angkut lagi toys bwk ke meja. Menu...ok-ok kot! Mirul share ngan ummi die spagetti cabonara. Bole tahan dak kecik ni. Selera western! Dgn Fries lgk. Kiri kanan tangan mau pegang daaaaa. Sambil makan, sambil main, sambil tgk org keliling, sambil mulut die pokpekpokpek. Tak paham la mirul. Cecepat la pandai cakap yek ;) Hala nak balik, singgah dkt kolam ikan. Dah satu hal pulak die nak duduk bertangga dkt situ. Tak mo balik. Lain kali mirul dtg opis mak teh lagik yek. Adik aris pun bole dtg skalik. Kan ummi kan...

3 comments:

Anonymous said...

dilla..asik2 amirul je..mane g muke adik die?hehehe..nk gak tgk..nengok blog korg ni trgn gak nk create blog sndr...eh,dgr cite mas dh pregnant ek?ko xjmpe die ke?..-ida

Anoy said...

aku pun terlupa nak publish gmbr adik die. hehehe...ko tgg sket time lagik ek. blog dgn fp skali ade nnt. haaaa...cik kak tu sonyap aje lepas kawin. aku pun tak tau die dah pregnant ke tak.

*create la blog....bole aku baca plak*

Anonymous said...

aku mmg teringin..tp??? pandai ke aku nk nulih nih?? :-p - ida