Monday, August 09, 2010

Public Holiday 2011

Tadi dah tergatal2 tgn bukak Bernama nak tgk public holiday taun ni. Ade plak update baru tuk taun 2011. Wahhh cepatnyer. Selalu tak kuar lagik. Cek punya cek....cuti taun baru cina manyak syok wooo. 03 & 04 Feb = Khamis & Jumaat. Sabtu tu confirm ai cuti. 1st week kan. Plak tuuu Kuala Lumpur adalah cuti ye pada 01 Feb = Selasa (sbb aku kasik coti free) lagi la syok. Hari bekerja utk minggu itu cuma....senin 31/01 dan rabu 02/02. Haitttt...bagus nih. Dan nak ditambah lagi kegirangan aku....exam dah abih time tue. Last paper mungkin 20 something kot January 2011. Mtk2 le paper aku sangkut exam awai2. Tapi kalau mtk confirm tak dpt. Wahh aku dah rugi sbb dah termtk. Haahhahaha.

Dalam kepala otak nih....dah cuti mesti la nak jalan. Zaassss bukak MAS dan AIRASIA. Langkawi...langkawi...ai dah terbayang2 dah nih. Dua aribulan tu no prob...bole amik coti punyer. Bajet time dah baik punyer. Tup2 tgk MAS dah takdok tiket murah. Ceh! Hampa hatiku. Airasia plak....ado la. Tapi hatiku kepada MAS sajer (mengada je lebih. kunun bajet nak shopping pinggan mangkuk takyah kene byr luggage la kan) Maka...hajat tersangkut di mata kail je la. Tahun Baru Cina kan....confirm ni hotel rate melambung2. Peh tu sesak dimana2 sajek . Takpelah nampaknyer kite ke P.D lagi je la kak nim (huahahahaha) tiap2 taun asik je la ke P.D yek. Sayang benor dgn P.D tue. Takpe2....kite bole carik otel superb mahai lagik. Hahahaha.

Haittt bile aku nak pi Langkawi nihhhhhh

6 comments:

Elyn said...

mau pi beli pinggan akak nk order bule?? hehehehe

Anoy said...

ater teman pun tak tahu bile pegi nyer lagik. tgg MAS offer tiket RM100 hengget je la. hehehe

hacienda said...

hahahhaa
nak itot g langkawi.........
rindunyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....dilla aku 4low ko

Anoy said...

hahaha boleh la nak plan coti2 dari skrg tapi...i tell u...hotel dah almost fully booked. keciwa betul ai.

donbatara said...

ai ada hotel boleh booking bila² saja disana. Roger la ai..

Anoy said...

u tokey balak ke?