Wednesday, July 21, 2010

Celebrate in Adv

Tapi post dkt sini, lmbt yarabbi. Standard la kan. Tuan tanah kurang rajin. Ape jadik minggu lepas. Tiap2 taun adalah sama. Besday mak ngan kak lat sebelah2 je. Memandangkan tarikh pada ari jumaat itu ada perkara yg bertindan, kene buat awal2. Awal mak sehari, awal kak lat 2 ari. Kakak Aishah...ni lagi awal berhari2. Dah terbiasakan. Walaupun tak sambut betul2. Kek mesti nak ade jgk. Walaupun yg mkn nyer bape kerat je. Mesti nak beli jgk. Kalini beli ikut tekak aku. Hahahahhah...korang ni mane aci tau. Asal besday aku je, kek dkt wendy tue. Taun depan takmo kek wendy dah. Ko igt ni Kak Lat! Sebabkan tukang beli ni dah kemaruk nak kek aiskrim, beli jgk la. Kasik ilang kempunan. Padahal besday orang. Huahahaha like ai care. Tapi kek ni sedap. Nenek cakap la (nenek korang kan cerewet tahap gaban..ni kire lulus la nih) opsss....mengata ke ni nek? nnt raya kite salam yeh. Hehehe. Rege ok. Nak banding dgn baskin robin ke hagen dazs ke. 2-2 kedai tu tak penah beli. Tapi rege diaorg....adalah mencekik darah. Beli dkt kedai Selayang Baru pun okeh dah.

Makanan tambahan hari itu. Ai beli pizza 2 talam. Kak Nim plak kate satay Sentul sedap (lupe nak mkn la) jadik die tapau. Lepas tue...beli pulak KFC. Gile santak. Ni kebulur ke hape nih. MasyaAllah.....Kebetulan pulak acik bibah singgah. Langkah kanan ye dak. Bile dah byk2 makanan terhidang, confuse nak makan yg mane dulu. Selalu mmg jadik camginih. So next time, satu menu je cukup.

Selamat Hari Lahir to my dearest mother Puan Rahmah ~ 15/07, to kak lat aka mak usu or Noraini ~ 16/07, to kakak aishah or Siti Aishah ~ 28/07 (betul tak ni)

Ada a few friends yg sambut besday bulan ni jugak. Selamat Hari Lahir jugakkk! Sila share kek ni ye


3 comments:

Elyn said...

apasal nama wafiq takde??

nnt akak nk order kek eskrem pesan ko belikan ek!! heheheh

Anoy said...

owh wafiq, untie terrrrlupe la. hehehe

Zana S said...

tak makan pulak haritu.. miahahah! sibuk tgk baju baruuuuuuuu...