Saturday, December 19, 2009

Kerja GILA

Saya buat kerja gila...kerana tensen nak exam + project yang nak kene siapkan maka dengan itu timbul idea ini....memula pegi......

Amik gmbr dekat menara yang tak bape lurus. Penat sudah mengadjust supaya menara itu nampak lurus didalam gambar....tetapi gagal. Sudahnyer....biarkan je la die dengan kecondongannya. Seterus...saya memanjangkan langkah ke......

Wahhh ini tempat kenangan. Tapi tiada kenangan cintan cintun ape kejadahnyer sume itu. Hahahahaha. Puas jgk mengukur jalan. Ye...berjalan agak jauh...adakah saya dpt mereleasekan segalanya seblum menyetelkan project dan ngadap paper exam?

Project paper....saya setel jgk pada hari berjalan2 ni. Sambil jalan sambil angkut notebook dan wajib utk saya siapkan.
Exam...therapy minda sudah dpt maka tiada alasan utk mem'block' minda utk tidak membaca buku secara drastiknya. Lepas paper ari senin...gap agak lama seblom melancarkan gelombang study kali ke dua. Good luck utk saya.

4 comments:

cmba said...

takkan 2 keping jer??...Ipoh jugak tmpt release tension ye kakkk...heheheheeheh

Anoy said...

hahaha gitu ler gamaknyer

lia said...

aku suggest ko pi la bershopping kasi release tension...retail therapy tau..kekeke

Anoy said...

shopping ek...nafsu kureng la. walaupun....Y.E.S dok merata2 aku nampak nih.