Friday, November 28, 2008

Stupid Lady Driver

I am so PISSED OFF with the lady driver own KELISA BLUE COLOR WLL 5129

To those who know this lady (free hair type, a little bit chubby), do remind her for not being such a gangster while in the road. Why? Lucky she is, i'm not a road bully. What if she facing a road bully then act like what she did to me. I am sure she will receive a very good lesson after all. Huh. I have the right to assume this lady as a stupid driver.

Cerita nyer mcm nih

When, pagi nih ~ Jumaat 28, Nov 2008 around 7.20 am
Location, Jln kuching in construction area (nearby to Toll Lama yg dah demolished)

Suspect, as mention above

Victim, BLACK ISWARA WJA 324 (mine)


Perempuan who drove the kelisa was in the middle lane (the road got 3 lane since ever) then suddenly she wanted to overtake the 3rd lane. It was SUDDENLY WITHOUT SIGNAL, she just get enter and didn't notice whatever car/motorbike behind. And my car was half body to her. Stupid! What if she hit my car? For this case totally i will win. You see urself the situation. I gave her a honk. Thats for remind her mistake. And...this lady sudah melatah, thought me yg salah. Halloooo...stupid betul lahhh. I honk ur car to remind you ur mistake. Penah ke tgk org honk nak carik gaduh. Sgt stupid again. Furthermore, i'm not a road bully ok. When she was in front me (after bz honk to her) i raise up my hand to show that she suppose to give a signal before entering the lane. I thought at this point she assume me showing a bad sign hand. Stupiddddddddddddddo. I never never neverrrrrr do it whenever i have the right to do so. This stupid lady later came out withhhh PENUMBUK SIGN TO ME...ooooo shit man...so rudeee. Bad manner, poor attitude. You are the one who made mistake remember!

Wahhhh dah la salah..suke2 aje nak tunjuk penumbuk die...penumbuk aku ko tak tgk lagik. At least...die angkat tgn for apologise, still i can accept it. Ini tak...memang kurang ajar lagak gangster, siap break2 bagai dkt aku. Eeeee kurang ajar betul laaahh. Aku kategori terkurang jgk...tp perempuan nih lagik kurang ajar.

I wish she will get her lesson soon. I ask my sister to snap a picture of her car. I drove closely to her. Ape lagikkkk perempuan ni panas la beb. Ekeleee tu baru jeck sikit dah panas. Me pi dkt2 pun nak amik gmbr. Biler die sudah panas...nak tunjuk nau die nih samseng, perempuan ni overtake plak lane tgh WITHOUT SIGNAL AGAIN. Aku pun dah hangin pasal penumbuk tu..ape lagikk kejar la beb. Follow rapat ikut je bontot kete die tuh. Pastu nak tunjuk hebat lagik..perempuan nih masuk balik 3rd lane WITHOUT SIGNAL AGAIN AND AGAIN. Aku folo lagik rapat...Nasib die baik sbb...jalan tak jammed mcm biasa. Aku overtake folo kete perempuan tu pun bg signal tau. ME THOUGHT HER SIGNAL ROSAK KOT. OK...FINE.. Menyampai ke exit JLN DUTA, i suppose to get into the exit, kalau perempuan ni go straight to KL..lantak ko la...Tak kuasa aku dah. Tp die bg signal nak masuk exit. EHHHH IDUP PLAK SIGNAL KO YEKK AKU IGT TD ROSAK. I still folo rapat2, dan aku terus masuk traffic light ke LHDN while that stupid lady drove straight to where ever she wanted to with highly speed. Nak larik ke cik kak. Nama aku nak kejar ko ke pelusuk dunia..buang masa je. Kalau aku pk nak carik gaduh, aku dah stopkan je kete cik kak tue. Tp dgn berbekalkan hati yg baik dan niat untuk memberi peringatan. Cukup la setakat itu sahaja. Kalau itu pun die tak paham maksudnyer bermakna she really a stupid person.

Conclusion nya...
1) Kalau perempuan tu tak salah tp act mcm tue...i wouldn't care at all. Agak2 la kak..ini awakkk..ermmm malas nak sebut dah. I really wish she will get her lesson. Mmg la tak baik nak doa2 kan org gitu, tp...untuk die jugak.
2) USED SIGNAL WHENEVER YOU WISH TO ENTER OTHER LANE. Pasal hal kecik dah bole jadik gaduh, dah bole jadik eksiden. Agaknyer cik kak ni failed masa amik test dulu kot. Tak penah dgr/tgk iklan dkt radio/tv somemore.
3) Act dgn BRANI kalau tak salah. Keep a good manner in the road. Dah mcm pesanan khidmat masyarakat plak. Byk kali aku ulang2 dlm blog nih. Still jumpa jgk. After this while, it happend this morning.


Me dah used the road for quite so longg...sadly say, i never seen this type of person. Even the other drivers made the same mistake and deserve a honk, they will definately won't act like she was. Takpe la kak..arini ari ko yek..esok2 belum tau lagik. May GOD bless you.

Please have a closer look of her car.


closer to her


real picture of jln kuching traffic this morning.

* ati waa mmg tgh panas lagik nih...gara2 penumbuk stupid lady itu.

8 comments:

lia said...

lainkali kan dilla..ko pegi sbelah..tangkap gmbar muka die..lag bagus..konon gangster la kan..patut ko kasi tunjuk siku ko pulak kat die..baru die tau

Elyn said...

gegegegeg kalo akak mau aku honk sepanjang jln kot ekekekek

Zana S said...

owh... dia bernasib baik kerana tak jumpa aku. kalau aku mau aku kejar n jalan sesaing. pastu.... aku leh siap snap gmabar dia. hah!!
tapi sesejak aku dah eksiden aritu mmg aku sgt anti org bawak keta cam badigol gini! mau aku siap bawak batu lagik nie.. ingat dah insap. tpai rasanya mmg kena prepare batu la kat keta. nie.

hacienda said...

aku pn xpaham nape pmpuan tu cmtu!!
dhle salah,xnk ngaku.. bodosssssss... pelik aku..sabar2 ye.. klu ko pk sgt pn wat rugi je.. taula die trime balasannye nnti

Anonymous said...

pompuan ni dah bodoh, sombong, belagak pulak tu...agak lesan kopi O kot...lain kali siap bawak batu...senang suruh co-driver baling....

shaliza said...

bengang kan klu jmpa org camgitu...lagak bagus jer..anyhow..sabar ya babe.

cmba said...

nie namenye "NO SCHOOL!!"-Bengong!

Anoy said...

lia ~ cubaan tuk mengamik gmbr die gagal...
kak lin ~ honk kete tu ader teknikal prob sket kdg2
kak jana ~ keras gilerrrr batu tueee...bahaya2.
ieda ~ tu la...rambut je sama kaler, ati lain2...eh same keeee
anonymous ~ batu tu sy pun tak smp ati nak buat...
siti ~ sy mmg sgt bengang pagi itu
cmba ~ aku sependapat dgn ko