Sunday, June 08, 2008

Bile Kak Lat Belanja...

For the time ever....bukan nyer kak lat tak penah belanja pun. Ado mmg ado, tp jarang...jarang. Lagi byk jumlah die mem'pau' kakak2 termasuk la mak die jgk tak terkecuali. Cam hampeh je kan.

Di satu petang yg...tak ujan kan. Dpt satu sms/call, mane satu tah. Kak lat ckp mak arini tak masak, kak nim pesan suh tapau makanan siap2 time balik nnt. Out of sudden, kak lat ckp arini die mau beli pizza....wahhhhhhhhh syoknyerrrrrr makan pizza yg dibelanja oleh kak lat (to tell the truth, aku dah kurang selera mau makan pizza) kak lat kate ni pizza lain punyer. Bukan pijja hut. Ok...whatever, janji kak lat yg belanja yeh.

Bile aku fetch die balik, nampak la berbodong2 kak lat nih bwk plastik beg besar2. Syok nyerrr syoknyerrrr. Masuk kete die call busu lak. Suh dtg pas maghrib. Kiteorg berempat je punyer perut tak larat nak ngabih 2 pizza besar. Harus buat jemputan rasmi dari selayang. Lepas maghrib kiteorg pun meng'kenduri'kan pizza2 itew...Hasilnyerr sume naik berkilo2 (me gained another 1kg) Hambik ko. Memang confirm tak beli dah. Hahahahah. Sedap bole tahan. Lasagnia die ok jgk. Tp kalau skali makan dah naik berat, harus la makan time kurung keding je.

Okeh kak lat....pas ni carl's junior plak ek. Huahahahaaahaha........(tak elok kedekut2 tau)


*2 boxes of pizzasss...see...buy 1 get one free (patut la....)


* pizzasss....kak lat sila bgtau ni pizza ape yek


* garlic bread & chicken wing (kaler merah tue...cam ayam tandori plak)

2 comments:

Elyn said...

buy 1 free 1.... mmg la kak lat bole banje ekekkekkek
aiyo larikkkkk kantoi plak...... tu la sape suh x ajak akak mkn ekekekek

Anoy said...

ohooo...dkt situ ader lagik mahai tak dari pizza nih. nak suh kak lat belanje lagik lak...kak lat oi...aku lapau carl's junior la. huahahahha