Wednesday, June 25, 2008

Wedding....Melaka + Putrajaya

Selamat Pengantin Baru to pasangan Fazley (cousin ai) dan Sharmilla (dah nak sebulan dah la kan)

He is the only 'cucu' yg dah melepasi paras umo layak kawin. Hehehe...nape mention camtu, sbb cousin2 die ramei perempuan dari lelaki ~ belah family mak2 kami. Lelaki nyer ader, tp kecik2 lagik aka tak cukup umo.

Gmbr lelain nyer....akan diupload dlm fotopages. Yang tak syok nyer kan, time kenduri ko plak, aku itu la, ini la. Haiyoooo sgt spoil kan mood sungguh. Masa ko bertunang thn lepas, ai got stomachache. Time ko nikah....ai got headache. Time ko bersanding...again ai got stomachache. Yg normal dkt putrajaya je. Arghhhhh tension sey. For that, i was failed to take a good photo. Huhuhu......Furthermore, i missed ur "majlis berinai" tak lengkap la journal aku nnt. Sigh!

Owh...lupe plak...jenguk2 la ke blog kak lat yg baru beli camera (mahal tueee) @ Kak Lat Cover tuk Nikah Time , Kak Lat Cover tuk Sanding Melaka , Kak Lat Cover tuk Sanding Putrajaya dan jugak @ Kak Jana Cover tuk Sanding Putrajaya. Allo....tu gmbr kasi rotate le dulu kak. Teleng pala mau tgk yek. Eh latttt...gmbr tu mcm ko churik dari SD aku jerrrr...grrrrrr! Btw, kakak pengantin aka mother to be pun ader update jgk tp gmbrnya enggak ade deh. Pesanan...*bile mau upload gmbr nihhhh.

Ok pengantin...selamat melayari alam rumahtangga. May GOD bless you.

selesai akad, masa tuk baca...errrr ape tue?? org dah kawin tau la nih (ai tak kawin lagik yek..hehehe)

selesai makan beradab, ape diaorg buat nih?????

5 comments:

latz said...

ala masa kat putrajaya nyer jer
pasal mira amik gegar2
tu pon berkira
weh 2 keping jer
maleh tul la!!!!!!!!!!!!!!!!!

hacienda said...

sakit tolak tepi...hehe,yg pntg mase aku kawen even ko skt sgl jenis panyakit pn ko diwajibkan amik gmbr aku nih!!!

Elyn said...

ekekkeke ...... akak nk load pic gak... kene reduce size kaw kaw nih kalo ko rela nk cegang bijik mate tgk ok la......

oniey said...

ko macam dah planning jer nak sakit dilla....sib baik mase aku kawin tu ko sampai gak kan...sampaikan jue keilangan lense sebelah....

Anoy said...

kak lat ~ feel tak 'mari' lagik
ieda ~ aiyooo...hehehe..wehh nannoor lagik terer ngamik gmbr tau (jgn lupe gak tue)
kak elin ~ ape jua alasan mu...wa tak kiraaaa upload gak huahahaha
oniey ~ haittt itu sakit mane bole plan la. seboleh2 nyer tak mau iye dak.