Saturday, April 05, 2008

Pesta Buku PWTC

Event ni berlangsung selama seminggu start dari Jumaat lepas lagik. Tuk sekian kalinyer selepas brapa tahun tak pi. Cam byk kali je ko skip kan. Rasanya last year tak pi kot. Tak tau nak carik ape dah. Tak mungkin la buku skolah lagi kan. Hahahaha...Kali ni rasanyer mak je yg byk aim nak beli novel. Aku...tgk jgk kalu ade buku menarik baru beli. 2nd day opening, ramai sgt org. Niat nak carik buku yg besa2 je pun terlupe. Hala balik tu igt nak singgah MPH, alaaa...pi bookstore pun takpelah. Setelah sekian lama, person incharge on part buying novel suda beralih arah. Hahahahaa....Kebiasaan nyer la aku hanya carik writer favourite aku je. Lain2 tu tak carik sgt. Buku tuk writer cam Norhayati Berahim, Aisya Sofea, Lamia Aimal takkan termiss dari beli la. 1 rak je dah penuh dgn buku2 tuk 3 writer ni. Tp lately nih yg aktif menulis cume sorang jer ~ Norhayati Berahim. Aisya Sofea tuk last buku die cam dah kurang idea je. Tp td nampak buku baru die. Yg lgsg tak produce buku baru sejak 2-3 thn ni..lamia aimal. Semarak was the last one from her. Norhayati Berahim mmg byk idea. And she's not a season writer. Ramai sgt writer baru skrg nih. Cume aku kureng berminat dgn olahan cite dan ayat. Kdg2 terlalu streotype sgt. Ciplak idea pun byk jgk. Ade satu buku aku baca sgt la mengarut jln cite die. Lotih je baca. Hahahahhaaa....Elok smp je dkt PWTC rasa lapar giler. Mak dah ajak makan. Malas nak jalan jauh2 ke The Mall. Belasah aje la buffet dkt riveside. Bole tahan melantak 2 beranak ni tau. Mmg lapar betul pun. Berpinggan2 jgk abis nyer. Rugi lat tak ikut. Telan air liur je la ko. Hahahahaaaaa


* lunch of the day @ riverside PWTC (terigt one of manager who incharge part event, last time i used to work with him. tp xde la nak carik die lagik. tah kenal aku lagik ke tak dah and im not sure die ade lagik tak dgn PWTC)


* novel baru dan lama (lama tu kes ilang) & majalah lama yg miss beli.

2 comments:

cda said...

hi dilla..nice layout..cool and sweet..seronok baca all your posting..take care and regards to don ya..

Anoy said...

cda ~ im not make it myself..layout dah sedia ado. ate....aku dah takde skill tuk build up new layout. pakai aje la mane ado ;)