Friday, April 04, 2008

Taman Melati, MRR2

Petang tu dah ujan renyai, dkt opis laa. By the time nak balik dah tak ujan. Tp bile nak smp batu caves je ujan balik. Plan ttp kene jalan ye tuan2 & puan2. Lia dah call nak check update. Sume kene depends on jue bednornyer. Sume dah balik opis. Die je tak lagik. Katenyer nak suh lia fetch dkt Putra Gombak. Last minute plak tue kate takyah. Harus la kelam kabut lia nak re-arrange time ngan aku. Elok plak aku ngah melepak baring2 kan. Lepas maghrib lia kuar amik aku laks. It's almost 8 pm dah. Skali jln jammed la. Ade eksiden dkt exit ke karak highway. Eeeeeeeeeee....tu la. Dah nama ujan tu tak reti2 nak bwk kete semegah sket. Dah terbalik kete sume kan dah jadi masalah! Takde disiplin punyer org. Smp dkt tmn melati 20 minit kendian. Lama tue. Kalau ikutkan dari umah aku tak le jauh mane pun. Pasal eksiden tu punyer hal la nih! Plan ape benornyer nih...plan borak2 je. Dlm byk2 kedai dkt situ teringin nak duk dkt sate kajang. Punyer la penuh umat. Redah je la. Dah order bagai, setart la berborak yek. Byk pasal next trip ujung bulan nnt. Hahahahhaha pesanan penaja - jue, noo excuse yek. Lia plan ni ade sbb dgn ko jgk tau. Last minute ko xleh...harus adee kejadian umah terbakar nnt. Siap ugut tue...nasib la kan. Dari berenam tinggal 3 je yg bole pi. Takpe2...glamour gile korang nnt dgn gmbr yg berulang2 je. Huahahahah. Lia....ko rasa ader 2nd trip ke nnt (mane2 la) tettttttt. Aku no komen la. Mlm tu camera ade, tp kan cam malas2 je nak amik gmbr korang. Tapi ni ade la sekeping dua (tu pun tala hp camera je-punyer la malas tahap tak hingat)

Harap2 trip ujung bulan ni berjalan tanpa byk halangan (due to bad weather skrg nih) amin.....


*siap beli kepek pisang ye tue

4 comments:

lia said...

kerepek pisang tu bagi menmbahkan berat aku yg bertambah2 skang ni...kekekeke

memorieabadie said...

kerepek pisang tu tak der maknanya badan ko naik lia....tp ko memang ar makin naik...bg lah tau aku tips nya...manelah tau aku bole naik gak...shima pun sama...jue je yg mcm tu...kuikuikuikui

Anoy said...

lia ~ iyola tue...kepek pisang tu tak bersalah ye
oniey ~ jue maintain nnt ujung taun nak naik pelamin hehehe

lia said...

haa...nak tau tips2 nye...sonang je..kene blaja suka makan...makan apa saje...tolak kayu batu je..muahahahaa..cam aku..keke