Friday, December 14, 2007

Year End!

Dah dekat nak year end nih...Bz mmg tak bleh elak la. Sume nak kene close before midnight 31 Dec. Dasat tul boss ni tau. Office pun close jgk ke before midnight 31 Dec nnt. Hahahah mimpi saje lorr. Bos besar xde next week. Pi balik kg ngan business trip smp thn depan. Alamat nak dpt half day before raya aji tu cam tipis je. Boss....tanak tinggal wasiat ke seblom gi trip tu. Hehehe.

Semlm tiba2 dpt bende alah ni terletak atas meja.

kasi close up sket tgk...cam ader tak kene je nih

hallowww betul..cemane spelling nama aku jadik camginih????

apo bondo alah nih...cube bukak lagi

oooooo organizer la. apesal kemain cantik sgt nih. tak kisah la, tiap2 thn mmg dah dialocatekan tuk staff deme dkt sini. tp ader extra special tuk thn 2008 nyer organizer....see....

nama aku tueee. Sib baik betul. kalu tak aku anta courier balik suh deme betulkan. Hehehe...yg penting..ni pun mesti ader jugekkk....

To our principal ~ "Kam Sah Hap Ni Da" ;)

p/s : ade ke ptt budak opis aku ni kate aku ckp cam belah north. hampeh tul!

2 comments:

ida said...

dilla...as usual sbb aku x g kenduri farah hanum..
gambo2 ko msti cun2 aku nk tgk la...nnti upload ek
pls...cpt2 skt ek

Anoy said...

alamakkkk ida. time tu aku tak bwk camera pulak. nnt la aku try mtk dkt partner aku aritu barang sekeping dua ke ek.