Thursday, December 27, 2007

Meeting Friends

Sibuk betul this week. Smlm ado annual dinner...arini ader meeting friends pulek. Agenda yg satu ni bukan acara tahunan. Special request dari kwn kami yg dok kat kluang. Turun KL pun bukan slalu. Kdg2 tu tumpang2 time die pi kursus jer. Kali nih die satu family berjalan2 ronda KL. Supposenyer la kan die angkut anak die. Tp datang berdua aje dgn husband. Bole la...shima plak tak bwk husband....ader tender nak kene buat. Yg lelain kami nih consider partner je...tak wajib nak bwk.
Bile dah lama tak jumpe nih mcm2 cite kuar. Owh lupe nak perkenal pulak, shima, me, jue, gee, lia, oniey & husband. Slalu yg jumpe oniey ni kalu die turun KL adalah aku ngan jue. Tmpt meeting dkt KLCC. It's city center. Senang yg lain nak balik lagipun. Haa....gmbr! luper la nak amik. Padahal aku dah siap charge batery bagai..sudahnyer satu keping pun tak amik. Hahahaha...bagus tul. Xpela next time ko dtg gerenti tak lupe nak amik gmbr. Okeh (maksudnyer ape....nak suh ko turun kl lagi la nih)
Food....sgt sedap la. Pandai shima pilih kek cekelat tuk aku. Ciesss. Hhahahaha. Heppi New Year friendsss...Hope to see u again....We had such a great time together...now and before.

5 comments:

june said...

em t'capai gak nak jmpa oniey kan...tp nak tgk anak dier yg penting...takpela ader rezeki kite plak trun kluang,insyallah

cmba said...

hehehheh..jgn marah huh!kek coklat tu mmg bebetul tak sengajerrr...

lia said...

haa....paling banyak makan ialah cik dilla...keke..nasib salah amik kek..kalo tak..tak bape byk la die nak makan

memorieabadie said...

kesian korang kan nak tengok anak aku tak dapat, tak pe lah lain kali kita jumpa lagi.......

Anoy said...

jue ~ keje nak berjalan aje minah nih
cmba ~ gurau jer la...i dont mind at all. u know me kan
lia ~ orek per...try put on weight maaaa
oniey ~ there will be next time....insyaAllah