Friday, December 07, 2007

Beginning December

Wedding sokmo......

1st wedding ~ Sepupu sendiri. 3 ari 2 mlm...hahahaha cam pakej bercuti pulak. Congratulations to both Ella & Hairi. Budak ni langkah bendul tau..aku tak kawin lagik nih. Alaaa tak kisah la pun, janji dah smp jodoh kawin je terus. Majlis nikah, ari jumaat bersamaan 30 nov 07. Tmpt nikah dkt Masjid Putra, Putrajaya. Lepas semayg jumaat dlm kul 3 camtu selamat dah jadi isteri org. I saw ur tears came out...lain org lain situasi nyer kan. Kak Elin maintain jer...ke control jugekkk...hahahahaha. Alhamdulillah...May God Bless us :d

Ari berikutnyer adalah majlis persandingan di dewan presint 9. Konsep BLUE. Kamiorg smp je kome dah siap sanding dipelaminan. Lambat lagi yek kami. Ampun kan je la.

Mlm tu pulak ade majlis berinai bertempat dirumah pengantin lelaki...Ikutkan aje la. Konsep MAROON. Haaa..yg ni kiteorg smp cepat tau!

Keesokkan ari ade lagi satu majlis. Bertandang namanyer...Konsep PURPLE. Mau cite lebih2 atau lebih tepat cite membebel bole click SINI , SINI , SINI dan SINI

To share a few pics yg pasti mesti ade muka aku. Wajib tueee....taraaaaa



2nd wedding ~ Haaa...yg nih budak AIM. Pada sesape yg tau ape itu AIM tau la yek. Yg tak tau, maleh nak explain la. Bertempat di Shah Alam...Pusing2 jgk nak carik. Sib tak salah masuk kenduri org....hahahaha. Dah kebetulan dari klang...on de way back tueee singgah la kejab. Selamat Pengantin Baru Zura ;)

btw, photographer ko tu aku kenai la. Hahahahahaha.

3 comments:

shaliza said...

saper lai pi weding zura? a'a lew tukang ngamik gambo tu familiar lew...hehe so korang bila lai?

Fozalin said...

ceh sempat lai ngata akak ek??? :P
korang jer x nmpk akak netes air mata..... pandai tak saye cover???? hahahahaha

Anoy said...

shaliza ~ wedding zura aritu ade....moon, ochee, jue ngan tunang aka azim, esaini satu family, syuke, maria & ary. tp aku jumpe esaini dgn moon je. lelain tak sempat meet up. aku smp lmbt.
killer question. aku simpan dlm save box dulu yek ;)

fozalin ~ ohoooo ic...that statement bukan nyer ngata tau.