Wednesday, October 31, 2007

Open Houses

1st house ~ Hosted by Jue (can it call as open house?)
2nd house ~ Hosted by Shima (tumpang2 singgah)
3rd house ~ Hosted by Ude (kami je???)

Umah pertama ~ menu nyer...tak sure ape nama mee tue (tuan umah pun tak bgtau) tp kami bedal je. hehehehehe

* gmbr mee nyer...tak dan amik dah abih pun tp yg penting...mee tu makan dgn kicap sodap jee

Umah kedua ~ menu nyer...nasi campur. Tuan umah masak pasal special request...Ayam masak pedas kicap (betul ke) belasah je la. Tp sodap...Tak dan amik gmbr jgk. Mmg aim tuk makan terus ayam tue. Takde tinggal2

* kek batik tu tuan umah yg buat sendri tau..tp aku lupe nak rasa la

Umah ketiga ~ byk plak menu nyer...tp sgt2 tertangkap tuk mkn laksa...lepaih tu rasa pulak spagetti...stop. Over loaded. Sedap2...sume pun nak mkn tp nnt tank aku meletup plak terus takleh balik. Hehehehe.

*tu diee....laksa & spagetti

* sayur campur, ulam2 dgn sambal belacan & ikan bawal goreng (sedapnyerrrr tp aku dah full tank dah)

* gmbr ader sket blur...ampun je la

Terima kasih daun keladi, Kalau ade mkn2 jemput la lagi.

2 comments:

Fozalin said...

ko mkn byk mane pun ttp sekeping dilla oiii....... rugi x mkn tuuuu heheheh

anoy said...

fozalin ~ cehhhh ader ke sekeping! sume pun nak mkn...tp nnt takleh bgn terus tdo umah org lagi kes naya je :D