Friday, November 02, 2007

ROAD BULLY

Kene lagik! Hingatkan dah tak kene dah. Sejak berabad, berkurun aritu.

Pagi ni.....kete b**** KALER ITAM WIRA AEROBACK WNL 3439 sesuka hati mak bapak ko je nak impit2 kete org. Dah la signal tak bagi. Block lagi. Mmg b**** betul la driver tu. Yg pasti driver tu LELAKI. Kalau perempuan mmg tak buat perangai camgitu pun. Pulak ni...portal JPJ cam ampeh tak bole nak masuk ~ seriously nak anta complaint. PDRM nyer portal pun sama. Lembab gile. Haiiiiiiii la.....cemane nak maju nih. Portal penting pun susah nak access. Rasanyer dah ramai IT graduate kat mesia nih. Bikin bertambah panas jer.

Kesalahan-kesalahan yang terang dan nyata (sat gi kalu 2-2 portal dah bole access mmg nak copy paste je nih)
1) Memasuki lorong tanpa menggunakan lampu signal
2) Memandu dengan cara merbahaya (kepada pemandu lain)
3) Blocking - menghalang lorong laluan kepada pemandu dibelakang
4) Cermin gelap
Mamat tu mmg dah kene honk pjg sbb masuk tak signal..dah dekat sgt pun suke2 nak tarik stereng die. Die hingat stereng die je power...kalu stereng aku tiba2 ade dekat kepala ko lagi power kan.
Dah sah2 la kategori org camni memandu secara merbahaya. Lu mau mati...lu matik sorang la...b****
Haa...mamat nih block kete aku nak pi tepi die. Padahal itu bukan lorong ko. Mmg dah nekad td...dpt je sebelah2...mmg aku nak tempik jgk. Tak kire la ko dgr ke tak yg penting dpt lunas ok. Mmg slalu buat pe'el agaknyer kete nih. Die dah tau org nak pi sbelah die tu yg die block tue. Agaknyer die tak paham ape maksud honk dgn beam tu kot.
Tak bole nampak lgsg bape umat dlm kete tu. Mmg sah cermin die gelap. Cam dah sama dgn kaler kater.
Nak kejar td tp kete lain byk..plak tu ko terus ikut jln lain. Erm...selamat la ko arini. Jgn pk 1.3 tak bole keja 1.5 ye. 2.0 pun aku penah kejar.
Sekian, terima kasih.

4 comments:

lat'z said...

hahahahhahahaahaaaa
asal tadi lupa nak amik gambo, handset dah canggih pe da!
tapi die memang bongok!!!
keta dah la TAK CANTIK POOOOOn!

Fozalin said...

horay horay ade updet la.... ari2 ko ngamuk bgs gak... ade la updet ngeh ngeh ngeh.... pecut......

lenkali ko langgar jer... pehtu suh die byr.... ekekek bole pakai ka idea nih ??? ermmmm

Anoy said...

itu arrr...takdak disiplin punyer org!

cda said...

perhh..dila ganas dah skang ni..cayo la bini don ni..aku cuker..
p/s tahniah dapat anak sedara lagi sowang..
p/s bila nak bertandang ke umah aku lak ek huhuhu..ajak don ek..