Thursday, March 24, 2011

Publish Muka Sendiri | Gile Glamour Dah Niiii

Gambar di 2 tempat yg berlainan, tapi baju sama (ulang tayang). Yang nak dihighlightkan bukan setakat baju ye tuan2 dan puan....tapi seluarnya juge. Kenapa?? Gambar ke-2 itu bezanya dgn gambar pertama tak smp sebulan pun. Tapi....ya saudara saudari sekalian (iskhhh pengaruh raja lawak zizan la nih) suar nyer udah ketat! Ciesssss. Dah la suar favourite. Sentap terus akakkk.

Gambor Pertama - 1

Gambar kedua -2

Adoyaiiiiiii.....ape-ape punn saya cuba eeee utk memakai suar ini juga pun....hahhaahaa aku penin lah baca ayat pun pun nih.

Berat ni berat....tak smp sebulan aku dah gain weight nih. Gambar pertama tu nampak baju tak gedobos. Gambar kedua cam ketara gile gedobos. Baju itu pun mmg besar ya punnnn. Pakai ulang2 sbb akak sukaaaaaa baju itu. So obvious la kannn aku dah naik nihhh. Aiyaaaaaa!

Tetapi...bf ku kata...'eh takde la, baju tu kan mmg besar...perasaan je tu' gitu kate die. Sok2 kalau aku claim takde suar dah mmg aku mtk kat en. don la ek. Hehehehe...'nak suar baru...levis je tau Lee tanak'. Dan2 ckp aku maintain je kan.

Ni mcm musuh tradisi la...asal bulan 3 je naik. Naik je bulan 3. Apeke selera benor aku makan nyer....(hishhh otak ku ligat pk makanan je punnn) Haitttt.

Mcm terbau2 KFC lah...oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fullstop

2 comments:

Elyn said...

jom dome?? weeeee

aNoY said...

eeeee jahatttt kottttttttt...takpe2 ai minum latte je