Thursday, July 17, 2008

Birthday Beshhhh

15 July ~ Beloved MAK
16 July ~ Mak Usu aka Kak Lat weng weng

Fortunately, kak lat was born a day after mak's birth-date. Haitttt kak lat nih. Yg elok nyer, every year kalu nak celebrate, kite buat jamak truss. Samada on 15 or 16. Tarak bole gaduh2. Okeh!
2 ari lepas, ade buat makan2 sket. Kalau rupe kami berempat aje cam dah boring kan. Dah biasa...kami akan roger2 cek endon dan cek nenek. Skali dgn cek enon. Ramai2 la bagus. Haaa mak teh dah panggil mirul ngan aris balik yek. Tp disebabkan weekdays maka percent tuk balik hanya 0.01 sahaja. Mirul ngan Aris...mak teh tinggalkan kek aje la ek. Lelain tu umi die tgk gmbr je. Huahahhaha
I bought chocolate cake and slice of cheese cake. Kenapa slice je, pasai mak je yg reti telan cheese (wahhh hebatkan mak kiteorg) kami2 ni tak gemar mkn cheese. Nak bagitau yek...Habis tau! Mak je yg makan sorang. Kek chocolate tue..rasa die so-so la. Mix layer dgn vanilla cake. Hentam aje la.

Takkan kek je kan. Confirm kebulur aku nih. Pakat2 ngan kak nim nak tapau je. I insist to buy KFC ~ shedappp nyeerr....while kak nim lak beria-ria nih nak suh order pijja. Aritu die sudah beli kupon domino's so nak suh perabihkan jgk. Aku serik mkn pijja la. Naik berkilo2 berat aku nihhhhh. Memandangkan...dah panggil makcik2 aku yg lain, rasanya takde masalah la kot kalau order/beli 2-2. Win-win situation...tp rabak ler aku yek. Ujung bulan kira naaaa. Hehehehe
Mirul...aris...mak teh makan KFC ngan Pizza Domino's tau! Kenyang alhamdulillah...Tiap2 tahun gitu la rupe nyer. Mak usu accidentally dpt present ~ Ko utang aku tak byr2 lagik...HINGAT YE!
Gmbr preview sket aje la dulu yek. Tp mmg sikit je pun gmbr nyer. Enjoice!

kek birthday seblom dan selepas dipotong

pizzaaaaaa & ayam goreng KFC..yummyyyyyyy

hurmmmm lazat...lazat....

hahaha pizza blah kiri tu, busu cakap cam cekodok ikan bilis la

6 comments:

Zana S said...

utk pengetahuan...utk luch hari ahad kat kotel itu hari aku order KFC.. jadi tak heran la sgt...
hari senin mlm tu aku melantak domino plak sementara nunggu movers hangkut showcase dr hotel ke office. lagi sekali tak heran.
cheese cake pun ala2 tak heran sbb aritu gak kitorg dah bedal NY chesse cake sambut birthday pak irwan dr indonesia.
muahahahaha.. ko telah gagal menjeleskan aku... muakakakaka...

lia said...

sedapnye..makan..makan ..makan je acara ko ek..pastu ko salahkan pizza naikkan berat ko..padahal..kalo makan ape2 pun..ko yg kasi perabis kan.kekeke..ni aku ajak ko kasi kurus skit pi mkn roti nan cheese je..

cmba said...

alamak..mcm sedap je nampak kfc nie...mmg ko kemaruk ayam la dilla..hehehee

Anoy said...

zana ~ eeeeleeeehhhhhhhhhhhh
lia ~ eh..tak betui kaaa...bila mau blanje aku nih! aku nak order tosaii jer. bole buat aku kurus tak?
cmba ~ huhuh...haah la weh...byk kali jgk aku terpaksa tahan nafsu nak mkn ayam je. kali ni tak kire...aku bedal jgk hahahaaa

donbatara said...

makan je, gemuk-gemuk lagi besh per..har har har

Anoy said...

takmo...takmo..dan takmo