Thursday, March 13, 2008

3G

Dulu satu hapah pun tak tau ape mende alah la menatang 'GG'...nih. Dgr2 plak skrg nak/dah ader 4G. Canggih sungguh. Mmg ler aku ni kategori out-dated dah. Early this year i was decided to buy a new hp. Conjuction with yearly celebration. Heheheehe ~ ader makna nih. Berjalan2 dkt pertama nak nengok hp baru ape yg ader. Dgn bajet yg aku saje tightkan. Susah jgk nak nego ngan cino2 ni tuk dpt good price. Ado tak ado rege bole tahan mahai jgk la. Tp kali ni mmg nekad dah. Aku tetap nak angkat HP yg ader features 3G. Tuk ape function 3G nih. Tgk ler gmbr bwh nih. Agak2 ade free time aka boring je setart la aku nekan button 3G nih. Rasanya....seronok jgk ek. Weeeeeyyyyyhooooo............

btw, for 3g purpose i used my 019 number (012 still on yek, can call both number at any time)sbb ~ all is FREE maaa. SMS, MMS, CALL OUT and even VIDEO CALL also FREE. Gasak la nak pakai smp panas2 hp aku. Yg penting FREE. Yeay!

7 comments:

Elyn said...

hoh kalo dh pakai 3g tu.... n preee plak!!! per kate ko tekan nom akak hahahaha.

x pun ko tepon cik sidah ko, bg mak ko borak ngan die..... pasti mereka seronot bak budak kecik wakakakaakak

pstt : kalo tepon akak tgh mkn jgn pakai 3g.... aku ngap ko kang

sazlishaliza said...

hp tu saya x brp nk kenan cuma novel kt belakang tuh buat saya tertarik la...

Anoy said...

kak elin ~ 019 ngan 012 tak bleh dekat la. nnt gaduh.

siti ~ owh...yg dibelakang yek. baru reveal 1/3 je tue.

memorieabadie said...

wah skrng ni ko dah bnyk update ar...dah pandai lah ya...congrat jelah ya.....ko masih guna lg no 012 ko kan....?
mahal lah aku nak call ko guna 019...kalu 012, sms foc je..

Anoy said...

oniey ~ ON.....takde hal. Cume...priority to 019 la. Kdg2 aku lupe nak jenguk 012. Byk kali dah jadik missed call je. Then u know why la kan. heheehe

Zana Sadri said...

huhu... aku tipon ado dua..tapi nape takde 3g ek?? huhuhuhu...

Anoy said...

kak jana ~ sape suh takde 3G...aiyeee!