Wednesday, September 05, 2007

Kene Tag Lagik!

Siapa ler yg cipta TAG2 nih, tgh rasa malas amat nak continue keje jadik buat refreshment sket la pagi2 nih.

Tajuk kali nih 5 BENDA

a) 5 benda dalam beg saya
  • wallet
  • hp
  • lip gloss
  • kunci umah, opis & kete
  • camera

b) 5 benda dalam beg duit saya

  • duit
  • i.c
  • lesen
  • segala macam kad
  • boarding pas MAS ~ KUL/ALOR SETAR 2004

c) 5 benda faveret dalam bilik saya

  • bantal
  • tilam
  • kipas extra
  • kotak khazanah
  • majalah

d) 5 perkara yang saya nak lakukan

  • beli camera baru
  • beli notebook
  • beli kereta sendri
  • make over bilik
  • makan asam laksa dgn rojak buah (indeed!)

e) 5 perkara yang sedang dilakukan

  • update blog sendiri
  • setel and update keje
  • tgh plan cemane nak arrange jadual arini (dah lack sket pun sbb update blog hahaha)
  • nak ngabiskan black coffee mcd ku ini huahehehehehehe
  • surfing internet

f) 5 orang yang saya nak TAG

  • takde
  • takde
  • takde
  • takde
  • takde

Hehehehehe...sekian terima kasih

3 comments:

Zana Sadri said...

huahuhauhauaha..sib bek kat alamanda takde little penang cafe. klau tak mmg sah2 aku kena pau lagik!

black coffee je ke? bfast lelain dah abis ke? huhu

Anoy said...

huahehehehe
the curve ader...

breakfast dgn cengkodok pisang chemah.

Fozalin said...

cekodok lagi beshhhhh