Tuesday, August 14, 2007

WORK PLACE

Bising tul akak aku nih. Tau la die tu "ALWAYS GOT TIME" nak jebak2 ke haku pulakk. Ni pung churik2 time tau. Byk nak story benornyer tp nnt dulu la.

Ni nak reveal my work place pulak....promote free2 je la nih. New work place mcm dlm previous post di....Plaza Mont' Kiara. Idok le besau mane pung. Infact, a bit kecik fromThe Weld. Cukup2 le tue. Tak terlarat haku nak jago besar2 kang. Ni pun temporary je, our new office will be @ ? xde idea. Tgg je la lagi 3 tahun. Hehehehehe


Entrance lepas lift. Carik la sendiri mane satu opis den. Huahehehehe

Dari meja haku. Entrance opis. Tapi org luar tak dapek nak jengah pun. Partition haku tinggi beb. Yg gelap tu bilik bos. Die xde arini pi outstation........

Haa....ni la tmpt haku. Jangan kate bersepah yek...tgh keje mmg le bersepah. Kang bos tgk kemas je slalu cam xde keje plak.

Sekian aje la utk arini.....Smbg keje balik la weiiiiiiiii. Ape nak jadik nih!

4 comments:

Zana Sadri said...

ko nyer tempat tu nape cam besau bagak ek? ngalah tempat kau yg comel tu... huhu...

byk keja ke buat2 byk keja? huahuahuahua

anoy said...

nade besau....cukup2 dan muat2 den ajo. org pregnant tak dapek masuk sbb org bujang je yg lepas meja eden. kalau masuk jgk sure bunyik tettttttttttttt peh tu sangkut. huahahhaha

Fozalin said...

heheeh bile lak lak akak nk pi jengah opis ko ek? opis jana aku dh serbu ekekekekke........
dh jana pi buat2 ado kojo heheheheh

cda said...

ni apa kes ni meja serabut ni? tak lama lagi nanti confirm meja jadi macam meja ko lalalalalallala..

p/s aku tengah malas malas dan malas