Tuesday, July 28, 2009

11111

Nampak ke tue???


Ni la mileage kete aku setelah berada diatas jalan raya selama....genap 5 bulan. Gud timing...mmg genap2 5 bulan. Consider byk gak nih. Adakah ini kerana tuan punya kete ni sgt rajin berjalan merata sehingga mileage makin lama makin tinggi dan takkan turun2...Hehehe. Sendiri mau igt la yek. Inilah yang dinamakan..keperluan dan bukan kehendak semata-mata. Pic taken on 24/05/09. Sehingga tarikh tersebut, service dah masuk kali ke 3...patutnyer, tp terskip satu. Untuk tarikh semasa plak..lagi sebulan 2 kene service lagik la. Mileage dah 14+++....adeh...memang kene lenjan betul ko kan. Sila la berkhidmat untuk tempoh 8 thn lagik yeh. Moga2 panjang umo, minor2 je jgn smp major :d

3 comments:

Elyn said...

wah udah 11111???

akak dpt duk seat tepi je kat parking basement. suh cik lat drive pusing2 lam tu die x mo.

sian akak tau. hiks. nak gak merase naik kete bawu hihihih

Anoy said...

arini kete dkt die, buat la paksaan yg ekstrem hehehe

Elyn said...

owh ye ke??? ala kang dia bg duk sebelah je gak... tp kete x gerak gak ekekeke