Thursday, April 30, 2009

Desktop

Entry nak break dari buat keje sat. Pagi ni smp opis dok la membukak tenet...cam xde keje je kan hahahaha....click2 dkt FLICKR nih...wahhh dah upload gmbr baru la...cam cun je gmbr tue. Apelagik...tanpa tgg permission tuan punyer gmbr ~ mr don jgn marah ye hehehe, ai churik ini gmbr buat jadi gmbr desktop baru. Nak mtk original size...lmbt benor nak dpt..so amik je la kan. lepas dah amik baru ckp. Hehehehe.

Jadik..ini la gmbr desktop terbaru yg akan menghiasi dan menemani waktu2 bekerja ku. (wahhh skema tak hingat)



alemakkk bersepah tul file kat desktop nih....lupe mau kemas daaa. takpe2...baru la nampak cam pekerja contoh. Hahahahaha
yg lelain sila2 la tunjukkan gmbr desktop anda (ni consider TAG ke haaa cite sket napa letak gmbr itu...bole kot kan) sapa ek mau kene nih. 1) donbatara (tuan punyer gmbr kpd desktop ai) 2) kak lat, 3) kak jana, 4) kak elin (org ni utang tag aritu tak byr gih), 5) cmba, 6) siti, 7) hacienda, 8) nannoor...ok itu saje..time kacih....

4 comments:

Elyn said...

ceh tag org plak!!! yea yea kang i buat!!

Zana S said...

tunggu tau depan ek.. ekekeke

lat'z said...

pepagi dah mengular......

Anoy said...

kak lin ~ heheh TQ
kak jana ~ nape taun depan???
latz ~ ni namanya refreshment lah