Monday, June 25, 2007

Kene TAG???????

Ape bende alah la TAG ni??????
Sapo yang mulakan nih??????
Aiyeeee......ader soalan nih. Kalau tak buat jadi pepe tak?
Rasanya tak kot. Saje tuk suke2 je la kan.
Elehhh 'KAK LIN' kunun nak selongkar beg org la tue :p
meh la tgk dekat2 betapa serabai nyer beg ku..hahahahahha

Beg yang ke-4 berjaya dipakai. baru tak baru la jgk beg ni...rasanya awal tahun ni la kot. Beg lama2 dah tak rotate pun. Atau lebih tepat....dah tak bape ok :d. Beli skali terus pakai utk beberapa tahun akan dtg. Jimat tu kan (benor nyer kedekut nak beli handbag slalu) Beg lain2 tu ado...utk bawak jalan santai2 je la. Utk pi keje.....beg inila yang akan selalu dikendung. byk bole isik beb.

Nampak ke ape isik kat dlm tu. Basicallynyer....gitu la rupe dlm beg sehari2. Tak bertambah tp bole jadi berkurang. Nak tgk lagik....meh...meh....mari2....rapat2....sume pun ado ni haaaa.

Brg wajib yang perlu ado dlm beg nih

  1. Wallet
  2. Handphone
  3. Segala jenih kunci (kete,umah & opis)
  4. pen 2 btg (dan notepad - tiada dlm gmbr sbb ade dlm beg)
  5. compact camera (kalau rasa beg penuh sgt...kene la tinggal. tp selalu mmg bwk je)
  6. ketip kuku
  7. cermin kecik
  8. Bedak compact (kadang2 je pakai)
  9. Lipgloss
  10. lipstick
  11. blusher (sgt jarang pakai kecuali nak buang tebiat)
  12. pen drive & memory card
  13. earphone (nak dgr lagu besh3 dkt opis takleh pasang kuat2)
  14. handsfree (time terdesak kalu ader hal time drive kang tak pepasal kene saman je)
  15. usb port (nak transfer gmbr kat pc)
  16. losyen (kulit kering maaaa duduk dlm aircond nih)
  17. koyok, vicks, panadol biasa & activefast (wajib nih kot2 sakit tetiba ke kan)
  18. beg kain kecik (replace beg besar kalau malas nak bwk)
  19. mini wallet (sama kegunaan seperti diatas)
  20. tissue

okeh kak lin kitenyer dah setel ~ pueh ati dok???? lepas nih kene TAG org lain ke. mampuih la kengkawan gue bising sama gue nnt :P nak pekene sape ek huahahahahaa (cam jahat je dah nih)

  1. miszmariaa ~ sib ko la maria...ko pun dah lamo tak update blog kan. TQ
  2. nannoor ~ awat hang senyap je....sila2 la update atas permintaan aku nih. TQ

memandangkan korang je lagik yg tinggal dlm list maka secara rasminyer telah menjadi mangsa keadaan. hehheee jgn marah yek kawan2 ku...aku pun mangsa keadaan jgk ni.

7 comments:

Zana Sadri said...

Eeeeeeee..semak tul handbag dak nie.
handbag tu ko amik mak punye ke.. mak bagi ko pree?? ala2 mak punyer jek. ngahahahaha

Fozalin said...

oit2.... cam beg ella jer, byk tul ubat2 (or cam cek nenek kwang3.

anoy said...

zana ~ ewahhhhh sedap mulut anak tekak je kakak haku nih. nak ngata la tu. my own one maaaa
fozalin ~ penting tau ubat-ubatan tu. tak kene mane nak tau :p

m.a.r.i.a said...

oit.. de je kOyOk tu eh.. dari dlu sampai skg.. x berubah2..

m.a.r.i.a said...

wei kOyOk tu de je eh.. hhahahaaa.. dila..dila..

Anoy said...

maria~dulu xde la koyok tu...sejak 2 menjak nih dah kenal ape bagus nyer koyok tu. hhehehehe.

palie said...

oic... camni rupa2nye isi kandungan beg wanita... huhu... 1 pelajaran yg agak menarik utk arini...